Ring oss: 070 - 57 57 533

Fakta & historik

Kjell Persson som är ägare till EasySnacks har en bakgrund som företagsledare inom bl a frukt- och grönt. Easysnacks startades 2009 och är inriktad på varuautomater.


Generalagent i Sverige

Easy AB är generalagent och återförsäljare av varuautomater i Sverige, för GPE Vendors i Italien. GPE Vendors är ett av de viktigaste företagen i världen för produktion av moderna varuautomater av högsta kvaltet - för varma och kalla drycker, snacks & godis, glass och andra frysta livsmedel.

 

 

ECO Blue fordon

Vi tänker på miljön och vill ligga i framkant när det gäller miljövänliga fordon. Våra leveranser sker med ECO Blue fordon som minskar utsläppen. Citroen Berlingo årsmodell 2017 i Miljöklass Euro 6. Vi tankar också med Preem ACP Evolution Diesel som minskar fossila koldioxutsläpp rejält. Allt returmaterial från kartonger och förpackningar källsorteras.

EasySnacks specialisten på varuautomater

EasySnacks är ett företag som erbjuder varuautomater till företag, skolor, myndigheter, föreningar och andra platser där det finns behov av hög service och tillgång till varor som godis, snacks, läsk, annan dryck, nötter eller lättare och nyttigare mellanmål.

Verksamheten är förlagd i Helsinborg. Vi erbjuder oss att ställa ut och ge full service av varuatomater till kunder i Skåne ca 100 km från Helsingborg. Detta för att vi ska kunna hålla en hög servicenivå lokalt. Vårt lager finns i Helsingborg och alla våra varor förvaras i tempererade lokaler för hantering av livsmedel.

Varuautomater i hela Sverige

Genom vår samarbetspartner och leverantör GPE Vendors, erbjuder vi kunder i hela Sverige att köpa eller hyra en egen varuautomat i världsklass. Vi bistår med teknisk support via telefon eller ute hos kund vid behov. Vi gör installation av betalningssystem samt kan ge rådgivning kring försäljning, inköp av varor och marknadsföring.

.

Service av varuautomater

Vi servar, sköter och fyller på varuautomat kontinuerligt.

 

EasySnack personal servar varuautomat

Vi fyller varuautomaten vid behov

Vi tar ansvar för och fyller normalt på varuautomaterna minst vart 14:e dag. Detta gäller enbart i Skåne med ca 100 km räckvidd från Helsingborg. Vid behov utökas påfyllningen av varuautomaten till varje vecka eller oftare t ex inför Jul och andra helger, då försäljningen ökar.
Eller under sommarperioder då efterfrågan på drycker ökar. Om några varor tagit slut i automaterna ringer kunden oss - och oftast fyller vi på samma varor inom ett dygn.

EasySnacks personal fyller på godisautomat

Stylad varuautomat F1 Dekor