Ring oss: 070 - 57 57 533

Villkor & avgift

Gratis provperiod
Innan vi inleder ett samarbete med en ny kund erbjuder vi en gratis provperiod i 3 månader som sedan utvärderas beroende på den totalta omsättningen som skett i automaten. (OBS. gäller endaste lokala kunder i Skåne med en räckvidd på 100 km från Helsingborg)


Avgiftsfri placering
För att vi ska kunna erbjuda våra kunder att utan fast avgift få en varuautomat utplacerad på en arbetsplats ska försäljningen uppgå till minst 8000 kronor per månad. I annat fall tillkommer en serviceavgift fr. 950 kr/mån för att vi ska fylla på och serva automaterna.


Arbetsplatsens storlek
I de flesta fall krävs det en arbetsplats med ca 75-100 anställda eller skola på ca 150 elever för att vi ska kunna erbjuda gratis service och fri avgift.


Ansvar försäkring
Kunden står för försäkring gällande åverkan, stöld och brand på varuautomaten i dennes lokaler.

Varuautomat - prova gratis i 3 månader

Fri service och full support av varuautomaten

Vårt erbjudande! Prova varuautomat gratis gäller enbart i Skåne med en räckvidd på 100 km från Helsingborg. Tillsammans med våra kunder gör vi en genomgång av verksamhetens behov av varuautomat. Därefter återkommer vi med förslag på lämplig varuautomat och vilken mix av varor ni önskar. Om ni tycker allt känns bra ställer vi ut en godisautomat eller läskautomat på prov hos Er i 3 månader. Om ni inte tycker vårt förslag passar er verksamhet tar vi fram ett nytt förslag.

Inget bindande avtal och avgiftsfritt abonnemang

Efter provperioden på tre månader gör vi en gemensam utvärdering hur varuautomaten fungerat och uppnåt en rimlig försäljning. Om båda parter är nöjda så står varuautomaten kvar eller byts ut mot en annan som bättre passar era behov. Om någon part inte är nöjd tas varuautomaten bort utan kostnad. Varuautomaten står kvar hos kunden tills någon part säger upp samarbetet.

( OBS! Se våra villkor i vänsterspalten)