Ring oss: 070 - 57 57 533

Varuautomater - livskraft - energi - gott - nyttigt - stylad reklampelare

Hyra varuatomat

Letar du efter en pålitlig leverantör av varuautomater? Vill du köpa eller hyra en egen varuautomat, även så kallad vendingmaskin? Då har du kommit rätt! EasySnacks är en svensk generalagent för GPE Vendors vending machine i Sverige. GPE är en av de viktigste tillverkarna i världen för extremt funktionella varuautomater..

Generalagent för Sverige


Villkor & avgift

Gratis provperiod
Innan vi inleder ett samarbete med en ny kund erbjuder vi en gratis provperiod i 3 månader som sedan utvärderas beroende på den totalta omsättningen som skett i automaten. Gäller endast i närområdet ca 100 km från Helsingborg. Läs mer...


Avgiftsfri placering
För att vi ska kunna erbjuda våra kunder att utan fast avgift få en varuautomat utplacerad på en arbetsplats ska försäljningen uppgå till minst 8000 kronor per månad. I annat fall tillkommer en serviceavgift fr. 950 kr/mån för att vi ska fylla på och serva automaterna.


Arbetsplatsens storlek
I de flesta fall krävs det en arbetsplats med ca 75-100 anställda eller skola på ca 150 elever för att vi ska kunna erbjuda gratis service och fri avgift.


Ansvarsförsäkring
Kunden står för försäkring gällande åverkan, stöld och brand på varuautomaten i dennes lokaler.

Bra att veta!

Plats för varuautomat

1. Plats inomhus på minst 10 kvm och öppet ut till annan lokal. Det krävs god luftcirkulation för kylning av kompressor.

2. Varuautomaten ställs vid en vägg utan solljus, då kylningen i varuautomaten inte klarar direkt solljus och för stark värme.

3. Varuautomaten ansluts till jordat eluttag med "vanlig" stickkontakt (typ F).

Lämpliga platser:

Lunchrum, terminaler, entréer, väntrum och andra platser med elluttag.

Storlek varuautomat

Större varuautomat
h 185 cm, b 85 cm och djup 80 cm.

Mindre varuautomater
Det finns Det finns två typer av mindre automater. Den ena har måtten: h 155 cm, b 65 och djup 75 cm (Mindre kylskåp). Den andra har måtten: h 115 cm, b 65 cm och djup 85 cm.

Olika typer av varuautomater/vending machine

Typen av varuautomat vi erbjuder finns i tre olika storlekar. Det kan vara en större varuautomat i kylskåpsformat, en mellanstorlek eller t ex en mindre och lättplacerad godisautomat som är ca halva storleken. De varuautomater även s k vendingmaskiner som kan vara lämpliga ute hos kunden bestäms i samråd och anpassas efter verksamhetens behov.

Kunden kan välja på en vanlig standard varuautomat där sortimentet består av kända svenska leverantörer av godis, snacks och dryck. Alternativt en hälsovaruautomat där sortimentet har en mer nyttigare profil med produkter som har lägre innehåll av kolhydrater och socker samt mer fibrer. Dessutom kan vi styla varuautomaterna där kunden själv kan bestämma design, använda sin egen logotype och färg i försäljnings- och marknadsföringssyfte av egna unika produkter i mindre format.

Kunden kan få en varuautomat med enbart kalla drycker - t ex läsk, juice, eller energidryck. Man kan även välja en kombination av både t ex dryck och godis i samma varuautomat. Valet av varuautomat, läsk maskin eller godisautomat beror framförallt på var automaterna ska placeras och hur stor arbetsplatsen är. Vid hög användning och köp i varuautomaterna, kan vi ställa ut flera automater på samma ställe för att minimera risken att varor tar slut. Vi erbjuder även sedelväxlare för att hålla en hög servicenivå.

Betalningsmetoder varuautomater

- enbart kortbetalning
- kortbetalning och myntbetalning
- sedelbetalning och myntbetalning
- endast myntbetalning

En varuautomat med nyttigare sortiment

I vår hälsoautomat kan ni välja ett sortiment med produkter och drycker som passar till de som vill ha en hälsosammare profil. Produkter med lägre innehåll av kolhydrater och mer fiber t ex Knäckebröd, Riskakor, Kellogs bars och ett flertal hälsobars. Produkter utan socker t ex tuggummi och halstabletter. Drycker utan socker. Olika smaksatta vatten och Krav fruktjuicer utan tillsatt socker. Krav chockladmjölk. Läsk Cocacola Zero eller Light och Pepsi Maxi.

Modell DRX30 med hissfunktion

Varuautomat med hiss
Modell DRX30 med sju hyllplan och hissfunktion. Fördelen med denna varuautomat är att man vid behov kan ha dryck på alla plan och även få plats med andra varor. Detta möjliggör en försäljning på ca 3 500 kr - 4000 kr innan det är tid för ny påfyllning. Fördelen med detta är att man uppnår en hög försäljning samtidigt som det blir färre antal påfyllningar. En annan fördel med hissfunktionen är att man kan ha känsliga varor i den, utan att dessa fördärvas vid fallet som i äldre och konventionella varuautomater, Modellen kostar ca 1300 kr i hyra per månd i 48 månader.

 

 


 


Styla din egen varuautomat!

Ni kan även hyra eller eller köpa Er varuautomat från oss och styla den enligt Era egna önskemål. Se t ex hur F1 Dekor i Helsingborg satte sin egen prägel på varuautomaten.

Stylad varuautomat från EasySnacks med egen logo, färg och design

Varuautomat som rekvisita

Easysnacks har ett stort antal läsk- och varuautomater för uthyrning - både i ny och gammal stil. Dessa passar t ex som rekvisita vid filminspelning, TV-produktioner, reklamfotografering, reklamproduktioner, teater, temafester eller andra evenemang. Se reklamfilm från Dreamworks med Börje Salming där vår varuautomat finns med.

 

Stylad varuautomat för försäljning av konst multipel.nu