Ring oss: 070 - 57 57 533

Vårt sortiment - välkända produkter med kvalitet

Sortimentlista

I vår sortimentlista finner ni två aktuella listor med varor och drycker. Det finns ganska mycket att välja på. Emellertid måste antalet olika produkter anpassas till de automater som kan vara aktuella för Er. Man får gärna lägga till andra produkter men vi kan inte garantera att de fungerar i automaterna, eftersom vi först måste testköra produkterna innan vi kan se att det fungerar och hamnar rätt i varuautomaterna.

Utöver dessa varor erbjuder vi andra choklad under säsongen. Vi brukar även köra lite olika kampanjer varje kvartal t ex Kitcat, Kallekuling, Kinder, Milkway och etc.  Påsar: Skum Jultomtar, Krokofanter, påskgodis och etc.


Ladda ner vår sortimentlista här (PDF)

Svenska topplistor

Ett sortiment som passar alla smaker!

Efter gemensam genomgång av verksamhetens behov och önskemål på sortiment, återkommer vi med förslag på lämplig varuautomat och mix av varor. Vi kan också anpassa sortimentet i varuautomaterna beroende på t. ex efterfrågan vid olika årstider och helger. Vårt sortiment består av välkända och marknadsledande produkter av hög kvalitet.

Urval av EasySnacks sortiment av läsk och godis Bilden föreställer ett urval av vårt standardsortiment...

Ett urval av EasySnacks sortiment med nyttiga snacks och drycker Bilden föreställer ett urval av vårt sortiment med nyttigare profil